Omroep- & Muzieksystemen

Een natuurgetrouwe geluidsbeleving

Wij projecteren geluidssystemen waarbij excellente spraakverstaanbaarheid, dynamiek en bedieningseenvoud voorop staan. Onze expertise op akoestisch vlak, gecombineerd met theoretische onderbouwing en het toepassen van een akoestische simulatie, resulteren in een perfecte synergie tussen de diverse componenten, de geprojecteerde ruimte en uiteindelijk het menselijk gehoor. Met name in akoestisch uitdagende omgevingen zoals zwembaden, hallen enz., is een juiste projectie van soort- en type luidsprekers, locatie en eventuele processing van belang om een natuurgetrouwe geluidsbeleving te verkrijgen. De luidsprekers en toebehoren die door ons bijvoorbeeld in zwembaden worden toegepast, conformeren zich aan de NPR-9200. Daar waar niet-resistent RVS materiaal is toegepast wordt dit vervangen door thermisch verzinkte/duplex behandelde ophangconstructies. Indien gewenst inclusief certificering.

Maatwerk

Veel standaard componenten in geluidssystemen zoals inprikpunten, bedienpanelen en omroepposten zijn complex in de bediening, aangezien de functionaliteiten te algemeen zijn en men vaak meerdere handelingen moet verrichten voordat iets naar behoren werkt. Hoe vaak komen wij in de praktijk tegen dat op een mixer of inprikpunt staat: ”NIET AAN DE KNOPPEN KOMEN AUB!”. 

Door maatwerk worden oplossingen geboden die veelzijdig zijn (eenvoudige meerdere geluidsbronnen gelijktijdig weer kunnen geven, middels Bluetooth een smartphone kunnen koppelen) en bijzonder duurzaam zijn door toepassing van hoogwaardige componenten. “Turn-Key” is hierbij het toverwoord. Zo hebben onze omroepposten bijvoorbeeld de mogelijkheid om lokaal ruimtes aan elkaar te koppelen en voor iedere geluidsbron tevens centraal het volume te kunnen regelen. Niet via kleine schermpjes en submenu’s, nee door slechts op één knop te drukken.

Wat u kunt verwachten:

  • Een hoogwaardige geluidsinstallatie
  • Theoretisch onderbouwde akoestiek
  • Afgesteld op uw specifieke toepassing en omgeving

Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.